Skip to main content

Corporate Apartments Stockholm

Pomeroll erbjuder företagslägenheter och personalboende i Stockholm för ditt företag

Våra lägenheter är avsedda för proffesionella arbetare som kommer från utlandet och som behöver bostad och boende i Stockholm. För företag som vill ta emot sina anställda eller entreprenörer som kommer på besök, både för kort och långvarig vistelse. Våra lägenheter är fullt möblerade och har alla bekvämligheter samt el och höghastighetsinternet som ingår i hyran. Våra lägenheter är idealiskt belägna för att ha förbindelser till alla delar av Stockholm med bil och kollektivtrafik. Service och support ingår för en bekväm och stressfri vistelse. Inga extra avgifter eller provisioner, allt ingår i hyran.

Hyr företagslägenheter av oss!

Hyr direkt från oss! Utan byråer, mellanhänder eller extra avgifter. Vi har stor erfarenhet av att hyra ut bostäder till byggföretag, byggarbetare och många andra. Vi förstår företagens och deras personals behov. Våra boenden är enkla, praktiska, fullt utrustade och prisvärda med allt du behöver.

Vi har också ett eget serviceteam som ser till att allt fungerar med boendet och är tillgängliga för att hjälpa till vid behov.

Våra lägenheter är fullt möblerade med TV, grundläggande städutrustning och köksutrustning. Lägenheterna har diskmaskin, mikrovågsugn, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme i badrummet.

  • Studiorna är perfekta för en konsult eller som övernattningslägenheter.
  • Lägenheterna med två rum är perfekta för par med eller utan barn.
  • Lägenheterna med tre rum är perfekta för barnfamiljer eller byggföretag där flera personer ska dela på ett boende som ett billigare alternativ till hotell.
Visa fler lägenheter

Lägenhet med 2 sovrum i Kista

För 4-6 personer har vi en lägenhet med 2 sovrum (3 rum) i en nyproducerad standard i Kista med parkering. Lägenheten är fullt möblerad och har höghastighetsinternet.

Kontakta oss

Vårt erbjudande

Du kan välja mellan omöblerat eller fullt möblerat, inklusive el och internet.
Städning varannan vecka, byte av sängkläder och handdukar samt flyttstädning kan ingå.
Service ingår med handyman för ett problemfritt boende.
En fast faktura per månad.
Parkering finns tillgänglig.
Enkel nyckelöverlämning.

Letar du efter en lägenhet att hyra?

Vi hjälper företag med lägenheter och personalbostäder

Kontakta oss