Skip to main content

Företagslägemheter i Stockholm

Pomeroll erbjuder företagslägenheter i Stockholm

Våra företagslägenheter har en hög svensk standard och passar utmärkt för både kort och långtidsvistelse. Boendet är perfekt för konsulter eller företag som behöver en företagslägenhet. Våra lägenheter är fullt möblerade och har alla bekvämligheter samt el och höghastighetsinternet som ingår i hyran. Våra lägenheter är hemtrevliga och bekväma. Perfekt för affärsresenärer som vill känna sig som hemma under en kort eller långvarig vistelse. Våra lägenheter är idealiskt belägna för att ha förbindelser till alla delar av Stockholm med bil och kollektivtrafik. Service och support ingår för en bekväm och stressfri vistelse. Inga extra avgifter eller provisioner, allt ingår i hyran.

Hyr företagslägenheter från oss!

Hyr direkt från oss! Utan byråer, mellanhänder eller extra avgifter. Vi har stor erfarenhet av att hyra ut bostäder till byggföretag, byggarbetare och många andra. Vi förstår företagens och deras personals behov. Våra boenden är enkla, praktiska, fullt utrustade och prisvärda med allt du behöver.

Vi har också ett eget serviceteam som ser till att allt fungerar med boendet och är tillgängliga för att hjälpa till vid behov.

Våra lägenheter är fullt möblerade med TV, grundläggande städutrustning och köksutrustning. Lägenheterna har diskmaskin, mikrovågsugn, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme i badrummet.

  • Studiorna är perfekta för konsulter eller som övernattningslägenhet.
  • Lägenheterna med två rum är perfekta för par med eller utan barn.
  • Lägenheterna med tre rum är perfekta för barnfamiljer eller byggföretag som vill ha ett delat boende, vilket är ett billigare alternativ till ett hotell.
Visa fler lägenheter

Lägenhet med 3 rum i Kista

För 4-6 personer har vi en lägenhet med 2 sovrum (3 rum) i en nyproducerad standard i Kista med parkering. Lägenheten är fullt möblerad och har höghastighetsinternet.

Kontakta oss

Vårt erbjudande

Du kan välja mellan omöblerat eller fullt möblerat, inklusive el och internet.
Städning varannan vecka, byte av sängkläder och handdukar samt flyttstädning kan ingå.
Service ingår med handyman för ett problemfritt boende.
En fast faktura per månad.
Parkering finns tillgänglig.
Enkel nyckelöverlämning.

Kontakta oss för att se vad vi har att erbjuda!

Vi hjälper dig att hitta företagslägenheter i Stockholm.

Kontakta oss