Skip to main content

Företagslägenheter i Malmö

Malmö är den största staden i södra Sverige och en del av Köpenhamnsområdet. Det är en mycket progressiv stad med kulturella influenser från hela världen. Arkitektoniskt är Malmö en pionjär inom modern design. Det unika bostadshuset Turning Torso är ett utmärkt exempel på detta.

Ett brett utbud av företag verkar i Malmö såsom bio, medicin, miljö samt informations- och kommunikationsteknik.

Dessutom är mängder av företag inom digitala medier, transporter, finansiella tjänster, affärer, fritid, underhållning och byggverksamhet aktiva och frodas i staden.

Universitetet lockar cirka 15 000 studenter varje år, vilket gör Malmö till en ung och energisk stad full av talanger.

Det är ett stort kommersiellt nav i södra Sverige, som en del av Öresundsregionen med Danmarks huvudstad bara 20 minuter bort med bil eller tåg.

Hyllie Gärde – Malmö

Den nyutvecklade och moderna stadsdelen Hyllie är navet i Öresundsregionen och kallas även Storköpenhamn. Sista tågstoppet på den svenska sidan är här och härifrån tar resan till Köpenhamns flygplats, Kastrup bara 12 minuter. Hyllie har fantastiska bostadsområden, kontor, restauranger, Malmö Mässan som är ett mässcentrum samt Skandinaviens största shoppingområde, Emporia.

Att nå Hyllie är lätt med flyg, tåg och bil. Det är mycket nära två internationella flygplatser.

Planlösning

Lägenhet

Stora vardagsrum i öppen planlösning med mycket dagsljus. De har stora balkonger med utsikt över dess omgivningar.

Modern design och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare i alla lägenheter. Elektrisk golvvärme och handdukshängare förbättrar komforten i badrummen.

Område

En vackert anlagd innergård med blommor och terrasser har designats för att uppleva ett kvalitetsliv utomhus.

Inhägnade innergårdar som skapar en väldigt mysig atmosfär med bekväma sittplatser och en fin pergola längs lekplatser för barnen.

Den ikoniska Hyllie Station ligger bara en kort promenad bort. Härifrån tar tåget till Malmö Central bara 7 minuter, Köpenhamns Central på 28 minuter och den internationella flygplatsen Kastrup på mindre än 15 minuter.