Skip to main content

Sedan 2012 har AB Pomeroll erbjudit företagslägenheter i Stockholm till kunder från hela världen. Vi kan erbjuda ditt företag boende under en längre tid för anställda och konsulter. Om du är egenföretagare och behöver tillfälligt boende för en längre tid har du hittat rätt. Vi är ett bra alternativ på bostadsmarknaden för dig som har företag och behöver en lägenhet i Stockholm.
Våra företagslägenheter ligger i vanliga bostadshus med vanliga grannar. Vi sköter flera privata fastighetsägares företagsuthyrning som en del av främjandet av svensk verksamhet.

För att boka en företagslägenhet behöver vi veta företagets namn, hur länge du vill hyra, vilket område och vad som ska ingå i hyran. Vi kan inkludera färdiga möbelpaket från Ikea samt elförbrukning och obegränsat internet med vår egen router via Comhem. Naturligtvis ingår allt annat som uppvärmning, vatten, sophämtning, skatter osv. Det enda du som hyresgäst behöver betala separat är en vanlig svensk hemförsäkring. Läs gärna mer om hemförsäkringar på Folksams webbplats.

Det är också möjligt att abonnera på egen el och internet direkt via våra leverantörer.
Bredband – Snabbast enligt oberoende tester – Com Hem
Elnät via Ellevio
Tjänster som veckostädning och flyttstädning kan du också paketera eller ordna själv om du vill.
Pomerolls företagslägenheter har ofta goda förbindelser till tunnelbana, buss och kollektivtrafik, men också goda parkeringsmöjligheter. Pomeroll verkar främst i Stockholms förorter med områden som Kista, Nya Husby, Sollentuna, Kungens kurva, Sundbyberg, Solna, Bromma, Märsta, Årsta, Hägersten, Flemingsberg, Vårby, Vårberg, Lidingö, Nacka och andra områden.

För våra kunder är det viktigt att företagslägenheterna i allmänhet har en god standard. Därför är nästan alla våra lägenheter renoverade enligt svensk nybyggnadsstandard. Lägenheterna har ekparkett, vita väggar, helkaklat kök med rostfria vitvaror och diskmaskin. Badrummet är helkaklat och har golvvärme, dusch, toalett och tvättmaskin med torktumlare i de större lägenheterna. Våra 2 rok och 2 rok har också förråd i lägenheterna som kan användas som en garderob eller ett förråd. Det finns alltid tillgång till en tvättstuga i huset för de flesta lägenheter som inte har tvättmöjligheter i lägenheten.
För att allt ska fungera med boendet hanterar vi felanmälningar och serviceärenden själva. Det innebär att du som hyr en företagslägenhet av oss alltid vet att saker och ting åtgärdas vid behov.