Skip to main content

Sedan 2012 har AB Pomeroll erbjudit företagslägenheter i Stockholm till kunder från hela världen. Vi kan erbjuda ditt företag boende under längre tid för anställda och konsulter. Är du egenföretagare och behöver tillfälligt boende under längre tid så har du hittat rätt. Vi är ett bra alternativ på bostadsmarknaden för de som har företag och behöver lägenhet i Stockholm.
Våra företagslägenheter ligger i vanlig bostadshus med vanliga grannar. Vi sköter flera privata fastighetsägares företagsuthyrning som en del i att främja svenskt näringsliv.

För att boka en företagslägenhet behöver vi veta företagsnamn, hur länge ni vill hyra, vilket område och vad som ska ingå i hyran. Vi kan inkludera färdiga möbelpaket från Ikea tillsammans med elförbrukning och obegränsat internet med egen router via Comhem. Givetvis ingår allt annat som värme, vatten, sophämtning, skatter mm. Det enda som du som hyresgäst behöver betala separat är en vanlig svensk hemförsäkring. Läs gärna mer om hemförsäkringar på Folksams hemsida.

Det går även att teckna egen el och internet direkt via våra leverantörer.
Bredband – Snabbast enligt oberoende tester – Com Hem
Elnät via Ellevio
Tjänster som veckostäd och flyttstädning går även att paketera eller att ordna med själv om man vill.
Pomerolls företagslägenheter har ofta bra förbindelser till tunnelbana, buss och kommunaltrafik men också bra parkeringsmöjligheter. Pomeroll verkar främst i Stockholms närförorter med områden som Kista, nya Husby, Sollentuna, Kungens kurva, Sundbyberg, Solna, Bromma, Märsta, Årsta, Hägersten, Flemingsberg, Vårby, Vårberg, Lidingö, Nacka mfl områden.

För våra kunder är det viktigt att företagslägenheter generellt har bra standard. Därför är nästintill alla våra lägenheter renoverade i svensk nyproduktionsstandard. Lägenheterna har ekparkett, vita väggar, kaklat kök med rostfria vitvaror och hardiskmaskin. Badrummet är helkaklat kaklat har golvvärme, dusch, toalett och tvättmaskin med torktumlare för de större lägenheterna. Våra 2 rok och 2 rok har även förråd i lägenheterna som kan användas som walk in closet eller förvaringsrum. Tillgång finns alltid till tvättstuga i huset för de flesta lägenheter som inte har tvättmöjligheter i lägenheten.
För att allt ska fungera med boendet så hanterar vi felanmälningar och serviceärenenden själva. Det betyder att du som hyr en företagslägenhet av oss alltid vet att saker fixas som behövs.