Skip to main content

Lägenheter för byggarbetare i Stockholm

Pomeroll erbjuder lägenheter för byggarbetare i Stockholm för långtidsboende under projekttiden.

Våra lägenheter är avsedda för proffesionella arbetare som kommer från utlandet och som behöver bostad och boende i Stockholm. Både för kort- och långtidsboende. Våra lägenheter är fullt möblerade och har alla bekvämligheter samt el och höghastighetsinternet som ingår i hyran. Våra lägenheter är idealiskt belägna för att ha förbindelser till alla delar av Stockholm med bil och kollektivtrafik. Service och support ingår för en bekväm och stressfri vistelse. Inga extra avgifter eller provisioner, allt ingår i hyran.

Fixa ditt arbetarbostad direkt från oss!

Hyr direkt från oss! Utan byråer, mellanhänder eller extra avgifter. Vi har stor erfarenhet av att hyra ut bostäder till byggföretag, byggarbetare och många andra. Vi förstår företagens och deras personals behov. Våra boenden är enkla, praktiska, fullt utrustade och prisvärda med allt du behöver.

Vi har också ett eget serviceteam som ser till att allt fungerar med boendet och är tillgängliga för att hjälpa till vid behov.

Våra lägenheter är fullt möblerade med TV, grundläggande städutrustning och köksutrustning. Lägenheterna har diskmaskin, mikrovågsugn, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme i badrummet.

  • Studiorna är perfekta för en ensam arbetare eller en platschef.
  • Lägenheterna med två rum är perfekta för mindre grupper.
  • Lägenheterna med tre rum är perfekta för en större grupp arbetstagare. Från 4 till 7 personer med ett stort badrum och kök.
Visa fler lägenheter

Lägenhet med 3 rum i Kista

För 4-6 personer har vi en lägenhet med 2 sovrum (3 rum) i en nyproducerad standard i Kista med parkering. Lägenheten är fullt möblerad och har höghastighetsinternet.

Kontakta oss

Vårt erbjudande

Du kan välja mellan omöblerat eller fullt möblerat, inklusive el och internet.
Städning varannan vecka, byte av sängkläder och handdukar samt flyttstädning kan ingå.
Service ingår med handyman för ett problemfritt boende.
En fast faktura per månad.
Parkering finns tillgänglig.
Enkel nyckelöverlämning.

Kontakta oss för att se vad vi har att erbjuda!

Vi hjälper dig att hitta det bästa boendet för ditt byggföretag i Stockholm.

Kontakta oss