Skip to main content

Sedan starten 2012 så har Pomeroll hyrt ut en del av sitt lägenhetsbestånd till flera företag inom vård & omsorg. Detta är etablerade vårdföretag som hjälper sina klienter med allt från skyddat boende, träningslägenheter, familjestöd mm. Det som har uppskattats genom åren från flera vårdbolag är att vi inkluderar service för lägenheterna och tar tag i  ev. problem när de uppstår för att boendet ska fungera långsiktigt. Våra lägenheter ligger i vanliga bostadshus med vanliga grannar i alla åldrar. Därför får inte de som bor i våra lägenheter ha pågående missbruk eller kriminalitet.

Vi ser detta som en del av en god samhällsinsats att kunna erbjuda lägenheter i vårt eget bestånd till vårdbolag. Vi inkluderar service, möbler, el och internet för att kunna göra boendet så smidigt som möjligt för de boende. Vi kan ofta ordna lägenheter i samma hus och ibland vägg i vägg för exempelvis personallägenhet tillsammans med träningslägenhet för ungdom. Vi kan även erbjuda fler lägenheter i olika områden för att sprida ut klienterna. Vi har rutiner internet för att kunna samarbeta med vårdbolag som har skydda tboende i Stockholmsområdet. Vi även lägenheter som är anpassade specifikt för skyddat boende som ligger högt upp, utan insyn, säkerhetsdörr, anonymt namn på postlåda och dörr mm.

Några av de vård företag i Stockholm som vi har hjälp med lägenheter genom åren är bla Caleo omsorg, Humana, Nytida, Deltagruppen, mfl.